Infodag zaterdag 23 maart 2024

Ben jij benieuwd naar de boeiende wereld van leren en ontdekken? Maak dan een sprong in de avontuurlijke omgeving van GO! MAD op onze Open-Lesdag op zaterdag 23 maart! Dit is dé kans voor alle nieuwsgierige leerlingen van het zesde leerjaar om een glimp op te vangen van wat onze school te bieden heeft.

Wat staat er op het programma?

  • Interactieve Lesjes: Kinderen kunnen actief deelnemen aan enkele boeiende lessen die speciaal voor hen zijn ontworpen. Van wetenschap tot kunst, we hebben een reeks lessen die de creativiteit en nieuwsgierigheid van elke leerling zullen prikkelen.
  • Ontmoet de Leraren: Maak kennis met onze enthousiaste en toegewijde leraren die elke dag hun passie voor het onderwijs delen. Ze staan klaar om vragen te beantwoorden en je te inspireren met hun kennis.
  • Ontdek de School: Ouders krijgen een exclusieve rondleiding door de schoolfaciliteiten. Van moderne klaslokalen tot inspirerende leeromgevingen, je zal versteld staan van wat GO! MAD te bieden heeft.

Wanneer? Zaterdag 23 maart 2024

Tijd? Van 10:00 tot 12:00 uur of van 13:00 tot 15:00

Zet deze datum in je agenda en sluit je aan bij ons voor een dag vol ontdekkingen en plezier. Maak van leren een avontuur bij GO! MAD! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze Open-Lesdag en samen de magie van kennis te verkennen.

Tot snel bij GO! MAD